2011. július 16., szombat

Légy nyitott.

Annyiszor kaptam már a kérdést: Van pasid? Volt már pasid? Persze erre mindíg minden körülmények között( úristen most tényleg ezt írtam? :D) a válszom NEM.Erre általában jön megint a kérdés: Hogyhogy? Miért? mIt válszoljak erre ? Nem adódott úg ? Engem nem szoktak leállítani az utcán.Nem hívtak randizni.Nem írogatnak chaten,hogy járjak velük.Persze oké az sem hiányozna ,ha zaklatnának és beszólogatnának,de mégis miért nincs nekem közöm a pasikhoz.Az a szomrú,hogy még aféle kiszemeltem sincs,hisz túl kicsi ez a város és akiket ismerek benne azok szóba sem jöhetnek.Persze mindig azt hallom,hogy nefélj eljön majd a te időd is .Meg nefélj rád is vár valaki ,valahol.Persze nyugtatom magam,biztosan.Csak azt a valakit meg is kéne ismernem. Én nyitott vagyok ismerkedő típus,de valahogy pasik terén sosem én vagyok az akit kinéznek maguknak.Oké lehet,hogy ez rendben is van,hisz vannak nálam sokkal szebb,különlegesebb lányok. Remélem azért nem apácaként fogom leélni az életem egy kolostorban.Nyitott maradok és egyszer talán velem is megtörténik a tündérmese. :)

2 megjegyzés:

  1. Anno én is így éreztem, tökre ugyanez volt a szituáció. Valahogy éreztem, hogy a magyar pasik nem jönnek be, valami baj van velük... Aztán milyen igazam lett, most vane gy holland barátom, tegnap voltunk 2 évesek :D Szóval ne aggódj, ha akarod, ha nem, egyszer eljön az igazi. Szerintem jobb, ha később jön el, mert ha túl fiatal vagy, akkor nem mindig végződik jól a kapcsolat. Kitartás! Élvezd az életet, lehet próbálkozni, de úgyis tudod, ha eljött a nagy Ő :D

    VálaszTörlés
  2. jájj köszönöm ez most igazán jól esett :).Valahogy úgyérzem,hogy nem ez lesz az a hely ahol rámatalál a nagy Ő.Tényleg van még időm , bőven :). Amúgy gratulálok nektek :) tovbbra is sok boldogságot ;)

    VálaszTörlés